NAP Young Professionals van start

NAP Young Professionals van start

1 maart 2016 by Communicatie 0 comments

Stimulering van jonge ingenieurs in hun ontwikkeling als Persoon, Professional en Participant in de keten (3 P’s).

NAP is al ruim 55 jaar een platform voor senior managers uit de hele keten.

NAP bijeenkomst Young Professionals17maart2016

Daarnaast ontmoeten  specialisten uit de keten elkaar in de diverse NAP Special Interest Groups (SIG’s), zoals o.a. Project Management en Sustainability.
En wat biedt NAP voor jonge professionals uit de keten? Momenteel nog niet zo veel. Soms worden zij uitgenodigd voor een contactbijeenkomt, of assisteren ze collega’s in een SIG, maar op structurele basis organiseert NAP nog zeer weinig voor deze groep.
Welnu, daar gaat verandering in komen. Binnenkort gaat NAP een SIG “NAP Young Professionals” (NAP YP) oprichten. Een interactief platform voor jonge ingenieurs en junior managers van 25 tot 35 jaar uit de keten, om zichzelf op persoonlijk- en professioneel vlak breder te kunnen ontwikkelen. Kortom, stimulering van jonge professionals in hun ontwikkeling als Persoon, Professional en Participant in de keten (3 P’s).

NAP beoogt met dit ketenbrede platform om jonge ingenieurs uit de procesindustrie de mogelijkheid te geven om met collega’s uit de keten ervaringen te delen en een extern netwerk op te bouwen.
Ook willen wij jonge ingenieurs inspireren met uitdagende onderwerpen en relevante kennis aanbieden middels interactieve workshops. Daarnaast is het doel van NAP YP om persoonlijke vaardigheden te ontwikkelen en leiderschapsontwikkeling te stimuleren, bijvoorbeeld d.m.v. intervisie, coaching en trainingen. Ook bedrijfsbezoeken en excursies behoren tot de mogelijkheden om je horizon te verbreden.
Momenteel hebben zich al 15 enthousiaste kandidaten aangemeld voor deelname aan NAP Young Professionals. Zij gaan begin februari in een brainstorm het charter (doelstelling & organisatie) en het programma (onderwerpen & activiteiten) verder uitwerken. De officiele oprichting van NAP YP is voorzien in april 2016. NAP streeft naar 20-25 actieve leden van NAP YP en tenminste 4 activiteiten  per jaar.

Indien u ook interesse heeft in NAP YP, dan kunt u contact met opnemen met Bureau NAP via info@napnetwerk.nl.

Comments

Leave a comment!

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd
Close