Vijfde NAP Masterclass Sustainablity

Vijfde NAP Masterclass Sustainablity

2 juni 2016 by Communicatie 0 comments

Na vier succesvolle Masterclasses Sustainability bij asset-owners uit de procesindustrie Heineken, AkzoNobel, FrieslandCampina en TataSteel, organiseert NAP nu de vijfde Masterclass bij toeleverancier ROCKWOOL op 8 september a.s. in Roermond met het thema 'Sociale duurzaamheid'

Sustainability

Hoe ziet de vijfde Masterclass eruit? ROCKWOOL is continu bezig met het optimaliseren en verduurzamen van haar processen en zet zich onverminderd in voor kwaliteit in de gebouwde omgeving. Dit alles binnen haar visie 'Create and Protect': aanbieden van oplossingen die gebouwen beschermen tegen het milieu en het milieu tegen de impact van gebouwen. Een grote rol is hierbij weggelegd voor het creëren van bewustwording en transparantie. Het moet een vanzelfsprekendheid worden dat duurzaamheid wordt meegenomen bij het bepalen van het functionele programma van eisen voor een gebouw. Vervolgens ga je zoeken naar de materialen die hierbij passen. Wat wil de gebruiker van dat gebouw? Wat wordt de functie van dat gebouw? Allemaal vragen die in een vroegtijdig stadium meegenomen moeten worden. Er wordt verstandig aan gedaan het ontwerp vooraf goed af te stemmen met de gebruiker zodat er een goede balans ontstaat tussen keuze van materialen en de wensen de gebruiker. Duurzaamheid gaat dan ook veel verder dan enkel energy efficiency. Duurzaamheid is het streven naar optimale kwaliteit van de gebouwde omgeving, waarbij het prettig, veilig en gezond wonen en werken is, niet alleen voor nu, ook voor later! 

Uw trainers zijn Mariska van Dalen (Sr. Consultant Sustainability - Tebodin) en Toon Boonekamp (Sr. Adviseur Energie, Water en Afval – Antea Group). Beide SIG Sustainability leden zijn zeer ervaren consultants met betrekking tot het adviseren en implementeren van sustainable solutions in productieprocessen. 

U kunt zich aanmelden bij Bureau NAP, via info@napnetwerk.nl. De inschrijving sluit op 1 september a.s. 
Wees er snel bij, want we hebben slechts plaats voor 15 deelnemers.   
In bijgaande flyer leest u meer.

NAP Masterclass

Comments

Leave a comment!

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd
Close