Nieuwe NAP website is live!

Nieuwe NAP website is live!

3 juni 2016 by Communicatie 0 comments

Op 26 mei heeft NAP, tijdens een contactbijeenkomst, haar nieuwe logo en website gelanceerd. Gedurende meer dan 40 jaar waren de drie dikke blauwe letters het symbool voor NAP, hèt netwerk voor de procesindustrie. 

nap-logo-2016-v01-hires

Het was dan ook nodig om, wederom, een tijdloos en industrieel logo te ontwikkelen dat eenvoudig en herkenbaar is én kracht uitstraalt, maar ook de hoofdfunctie van de stichting benadrukt: netwerken.

De karakteristieken van het nieuwe logo zijn ook de basis voor de nieuwe website: zakelijk, eenvoudig en overzichtelijk, zowel qua opzet als kleur. Door de kleuren van de DACE  website te gebruiken wordt de relatie tussen beide Stichtingen benadrukt. De eenvoud en toegankelijkheid wordt versterkt door de activiteiten, nieuwsberichten en kenniszaken duidelijk zichtbaar aan te bieden. Nieuw is de NAP kennisbank waarin u alle presentaties en andere publicaties van de afgelopen jaren kunt terugvinden met eenvoudige zoek en sorteerfuncties. Ook alle Special Interest Groups (SIG’s) zijn zeer duidelijk herkenbaar en terug te vinden via de bollen in eigen kleur en met eigen icoon. Breng een bezoekje aan de nieuwste NAP SIG’s ‘Young Professionals’ en ‘Process Safety’.

De website www.napnetwerk.nl is goed te gebruiken op alle media: desktop, laptop, tablet en smartphone.

Heeft u interessante vakinhoudelijke informatie voor op onze website en/of suggesties omtrent het gebruik, dan horen wij dit graag.

Klik hier voor het filmpje van de presentatie nieuw logo en website NAP.

Comments

Leave a comment!

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd
Close