NAP contactbijeenkomst donderdag 2 februari 2017 ‘NAP World Café Industrie 2040’

NAP contactbijeenkomst donderdag 2 februari 2017 ‘NAP World Café Industrie 2040’

19 januari 2017 by Communicatie 0 comments

Aanmelden kan nog! Mis deze speciale contactbijeenkomst niet!  

Het is de missie van 'NAP Young Professionals' (NAP YP) om jonge ingenieurs en junior management versneld in te voeren in de procesindustrieketen en in het NAP netwerk. 

Stichting NAP contactbijeenkomst 10 november 006

NAP YP is een interactief platform, gevormd door leeftijd- en carrièregenoten uit de keten, waardoor de deelnemers zich op persoonlijk en professioneel vlak kunnen ontwikkelen. Het is een platform waar ideeën en dilemma’s kunnen worden gedeeld en nieuwe inzichten kunnen worden opgedaan.

 De NAP YP-ers zijn gevraagd om tijdens deze contactbijeenkomst hun visie op de toekomst van de procesindustrie te geven. Graag nodigen wij u dan ook uit om in dialoog te gaan tijdens het ‘NAP World Café Industrie 2040’ op donderdag 2 februari 2017 in Hotel Houten.

De wijze van dialoog is gebaseerd op een World Café setting. Tijdens een drietal korte ‘Carrousel rondes’ gaat u onderling de discussie aan en brainstormen over de verwachte trends en ontwikkelingen in de komende decennia. Daarbij wisselt u gedurende avond per ronde van thema en tafel. Uiteindelijk vindt in de 4e ronde een ranking van de ideeën plaats, welke met alle deelnemers worden gedeeld door de tafelvoorzitters. 

Bij deze contactbijeenkomst komt u ‘los’ van bestaande ideeën en wordt u uitgedaagd om ‘out of the box’ te denken en elkaar te inspireren. Daarbij is niets te gek, goed of fout, alle ideeën zijn welkom! Want wat wilt u ‘meegeven’ aan de toekomstige generaties? Hoe inspireert u de YP-ers en kunnen zij u uitdagen?

Tijdens de inspiratierondes kunt u genieten van een uitstekend verzorgd ‘walking dinner’. 

Comments

Leave a comment!

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd
Close