Jaarverslag 2017 beschikbaar

Jaarverslag 2017 beschikbaar

12 maart 2018 by Communicatie 0 comments

Aan het eind van 2017 zagen we bij veel bedrijven in de procesindustrie volop tekenen van herstel. De olieprijs is weer wat gestegen. Ook de aandelen van de meeste bedrijven in onze sector presteerden in het afgelopen jaar vaak beter dan de indexen.

Voorkant Jaarverslag NAP2017

Het CBS meldt weer een toename van de omzet in de sector en een positieve investeringsverwachting voor 2018. Dat neemt niet weg dat velen in de keten het nog moeilijk hebben. Ook EPC bedrijven moeten leunen op het aantrekken van de economie buiten de olie- en gassector.

Het lijkt erop dat de tijd van lage olieprijzen en daarmee samenhangende investeringsniveaus achter de rug is. Dit betekent voor veel bedrijven dat zij zich weer kunnen richten op de langere termijn en de voorbereiding op de 
aankomende energietransitie. Binnen NAP schenken we hier het komende jaar veel aandacht aan. We gaan hiervoor de ontwikkelingen binnen de gehele keten volgen en spelen hier op in tijdens onze contactbijeenkomsten. Klik hier voor het volledige jaarverslag.

Comments

Leave a comment!

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd
Close