NAP contactbijeenkomst 23 mei 2019: 'Industrie & Energietransitie 2050 door NAP Young Professionals'

NAP contactbijeenkomst 23 mei 2019: 'Industrie & Energietransitie 2050 door NAP Young Professionals'

11 mei 2019 by Communicatie 0 comments

Beste deelnemer,

Hierbij nodigen wij u van harte uit voor de aankomende contactbijeenkomst, georganiseerd door NAP Young Professionals. 

NAPcontactbijeenkomstfebruari2019034

NAP Young Professionals (NAP YP) is een interactief platform gevormd door leeftijd en carrière genoten uit de keten en heeft als missie om jonge ingenieurs (en junior management) versneld in te voeren in de procesindustrieketen en in het NAP netwerk. Het is een platform waar deelnemers zich op persoonlijk en professioneel vlak kunnen ontwikkelen, waar ideeën en dilemma’s kunnen worden gedeeld en nieuwe inzichten kunnen worden opgedaan.

Aan NAP YP is gevraagd om tijdens deze contactbijeenkomst hun visie op energietransitie binnen de procesindustrie te geven. Graag nodigen wij u dan ook uit om in dialoog te gaan tijdens het ‘Industrie & Energietransitie 2050 door NAP Young Professionals’ op donderdag 23 mei 2019 in Hotel Houten.

De wijze van dialoog is gebaseerd op een World Café setting en zal draaien rondom de vier thema's 'People, Planet, Profit en Process'. Tijdens een tweetal ‘Carrousel rondes’ gaat u op verschillende manieren in op de verwachte trends en ontwikkelingen binnen de energietransitie in de komende decennia. Hierbij zal de focus liggen op de eigen bijdrage en de bijdrage van de keten. Per ronde wisselt u van thema en tafel.

Bij deze contactbijeenkomst komt u ‘los’ van bestaande ideeën en wordt u uitgedaagd om ‘out of the box’ te denken en elkaar te inspireren. Daarbij is niets te gek, goed of fout, alle ideeën zijn welkom! Want de energietransitie heeft grote uitdagingen voor de huidige en toekomstige generaties en vraagt om een inspanning van de gehele keten.

Tijdens de inspiratierondes kunt u genieten van een uitstekend verzorgd ‘walking dinner’. 

Programma
17:00 uur Inloop en borrel
18:30 uur Opening & intro thema’s NAP Industrie 2050
19:00 uur Voorgerecht
19:20 uur Start carrousel ronde 1 (50 min)
20:10 uur Hoofdgerecht
20:40 uur Start carrousel ronde 2 (50 min)
21:30 uur Samenvatting, nagerecht en afsluiting
22:00 uur Einde

Een goed begin van de CO2 reductie start bij NAP. Stel uzelf als doel om op een CO2-gereduceerde wijze naar Houten te reizen. Wellicht dat een carpool hierbij een optie is of het openbaar vervoer. Via onderstaande app is het eenvoudig om te onderzoeken welke mogelijkheden er zijn op carpool gebied.

Voor IPhone: BlablaCar app 
Voor Android: BlablaCar app

U kunt zich hier aanmelden.

Graag ontmoeten wij u op donderdag 23 mei 2019 17.00 uur in Hotel Houten (Hoofdveste 25, 3992 DH te Houten). (http://www.hotelhouten.nl/nl/route/routeplanner).

Comments

Leave a comment!

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd
Close