Uitnodiging 5-daagse cursus "Management of Engineering Projects 2020"

Uitnodiging 5-daagse cursus "Management of Engineering Projects 2020"

19 december 2019 by Communicatie 0 comments

Noteer donderdag 14 mei 2020 alvast in de agenda, want dan staat de NAP-Jubileumbijeenkomst op het programma.

nap logo vierkant V2

voor jonge ingenieurs van de deelnemende bedrijven. Deze zeer gewaardeerde Engelstalige cursus wordt gegeven op vijf opvolgende vrijdagen in juni en juli. De cursus is bedoeld voor ingenieurs op HBO en WO niveau met maximaal 7 jaar projectervaring in de procesindustrie, energie- en/of infrasector.

Deze unieke cursus biedt jonge ingenieurs de mogelijkheid om op een interactieve manier de kneepjes van het vak te leren. Hans Bakker en z'n team, aangevuld met gastdocenten uit de praktijk, nemen de deelnemers mee door alle fasen en aspecten van een project en laten hen de opgedane kennis toepassen in een aansprekende casestudy. Het boek van Hans Bakker "Management of Engineering Projects - People are Key" dient als leidraad bij de cursus en is inbegrepen bij het cursusmateriaal. Aangezien het een intensieve cursus is, wordt de cursisten gevraagd om naast de vrijdag ook nog eens ongeveer 8 uur per week aan zelfstudie te besteden, zodat het maximale uit de beschikbare tijd gehaald kan worden.

In de flyer die als bijlage is toegevoegd treft u nadere informatie aan. De inhoud van deze 5-daagse cursus is afgestemd met het Industrial Users Panel, waarin bedrijven die de Leerstoel sponsoren zijn aangesloten. Sponsoren van de Leerstoel kunnen gratis 2 jonge ingenieurs afvaardigen. In 2020 kunnen ook niet-sponsoren aan de cursus deelnemen. De kosten voor deelname zijn voor NAP deelnemers € 2.350,00 (exclusief BTW) en voor niet NAP deelnemers € 2.750,00 (exclusief BTW).

De cursusdata in 2020 zijn als volgt (telkens op vrijdag, locatie TU Delft):

  • 5 juni
  • 12 juni
  • 19 juni
  • 26 juni
  • 3 juli

Aanmelden kan tot en met 20 mei 2020 via het aanmeldformulier.
Bekijk hier de flyer. 

Comments

Leave a comment!

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd
Close