NAP jaarverslag 2019

NAP jaarverslag 2019

20 maart 2020 by Communicatie 0 comments

2019 was weer een goed jaar voor NAP. Het hele jaar stond in het teken van de energietransitie en hoe we daar als ketenorganisatie aan bij kunnen dragen. 

NAP jaarverslag 2019 voorkant - Copy

Tijdens onze contactbijeenkomsten en andere activiteiten zijn we aan de slag gegaan om samen structurele en duurzame oplossingen te vinden en te implementeren.

De Special Interest Groups vormen het hart van de kennisuitwisseling binnen NAP en kwamen veelvuldig bij elkaar. Daarnaast hebben we onze eigen Leerstoel aan de TU Delft. Onze NAP professor Hans Bakker heeft opnieuw veel van zich laten horen met als hoogtepunt zijn herbenoeming aan de TU Delft voor een periode van drie jaar.

Het komende jaar is voor NAP weer een jubileumjaar: 60 jaar! We gaan het volop vieren met onder andere een jubileumcongres en een prijsvraag over de energietransitie. De basis van NAP wordt gevormd door een netwerk van professionals die gezamenlijk leren van wat er in de keten gebeurt en verandert. Hopelijk blijft ook u ‘energised’ door alle NAP activiteiten en zien we u terug bij de lustrum bijeenkomst en de vele andere NAP bijeenkomsten in 2020.

Dowload hier het NAP jaarverslag.

Tot ziens in de keten!

Comments

Leave a comment!

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd
Close