NAP is een netwerk van bedrijven in de procesindustrie en stelt zich tot doel de waardeketen, bestaande uit plant owners, ingenieursbureaus en toeleveranciers, te versterken.

CONTACTBIJEENKOMSTEN

CONTACTBIJEENKOMSTEN

NAP organiseert 4x per jaar een Contactbijeenkomst voor haar deelnemers. Deze goedbezochte netwerkbijeenkomsten vinden plaats op een centrale lokatie in het land; elke bijeenkomst staat in het teken van een actueel en voor de procesindustrie relevant thema, zoals ontwikkelingen, trends en innovaties uit de keten van de procesindustrie, maar bijvoorbeeld ook best practices uit andere industrieën/segmenten. 

De bijeenkomst start met een netwerkborrel, gevolgd door een diner. Tussen de gangen door worden er presentaties gehouden door gastsprekers uit het bedrijfsleven of kennisinstituten; tijdens de gangen en na afloop van het diner is er gelegenheid tot discussie over het thema van de bijeenkomst. 

De bijeenkomsten worden zeer gewaardeerd, zeker ook de opzet bevalt prima. Het is dé gelegenheid om onder genot van een hapje en drankje te netwerken en tegelijkertijd een interessante update uit de keten te ontvangen. Na afloop gaat u in elk geval met ideeën, inspiratie en nieuwe of hernieuwde contacten naar huis!

  1. 15 sep 2022

    NAP Contactbijeenkomst 15 september 2022

    NAP Contactbijeenkomst 15 september 2022

  2. 10 nov 2022

    NAP Contactbijeenkomst 10 november 2022

    NAP Contactbijeenkomst 10 november 2022

NAP draagt bij aan de versterking van de totale keten in technologisch, organisatorisch en maatschappelijk opzicht.

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de NAP, schrijft u zich hier dan in!

Blijf op de hoogte!

Volg ons op LinkedIn en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en bijeenkomsten.

Volg ons

Close