NAP Process Industry Network

  1. Login
  2. Contact
  3. Google translate

Even voorstellen: Nieuwe bedrijfsdeelnemer DWG

DWG levert geautomatiseerde oplossingen. De drijvende kracht is passie voor klant, techniek en kwaliteit. DWG onderscheidt zich door de disciplines process, electrical, industrial automation & IT uit één hand te leveren. DWG richt zich daarnaast doelbewust op innovatie, duurzaam-heid en veiligheid. Door de unieke samenstelling van het bedrijf is DWG niet alleen in staat om klanten te helpen met hun proces of automa-tiseringssysteem maar ook met uitdagingen op het gebied van bijvoor-beeld SIL berekeningen, Functional Safety, 365/24/7 onderhoud, energie management, cyber security, big data analyse, virtualisatie en standaardisatie.

DWG heeft sinds haar oprichting in 2014 een snelle groei doorgemaakt en heeft inmiddels al meer dan 60 medewerkers in vaste dienst bij de vestigingen Schiedam en Zaandam.

Daar waar traditionele ingenieurs bureaus stoppen gaat DWG verder. We werken het ontwerp niet alleen in detail uit, maar begeleiden ook de realisatie, maken bestekken, sturen onderaannemers aan, bouwen en testen de software, en nemen de installatie in bedrijf. Dit realiseren wij door het gebruik van moderne Tooling, zoals AutoCad Electrical, EPlan, COMOS en AE Shield, maar vooral met onze enthousiaste, flexibele en praktijk gerichte engineers. DWG is certified Siemens Solutions Partner, een absolute vereiste om complexe automatiseringssystemen op basis van Siemens producten en systemen te kunnen ontwerpen en onderhouden maar heeft ook ervaring op de bekende DCS en PLC/SCADA systemen.

DWG richt zich op de havengebieden in de regio’s  Amsterdam, Rotterdam en Antwerpen (ARA) en zich heeft ontwikkeld tot een partner die kan bijdragen in de totale asset- en process safety  lifecyle van een installatie. DWG heeft in haar korte bestaan indrukwekkende referenties opgebouwd in de industrie, energy, infra. DWG hecht strategische belang aan samenwerking met partners en werkt samen met gerenommeerde bedrijven zoals BAM, VS&H en Tebodin.

De meerwaarde van DWG zit in haar medewerkers. DWG medewerkers werken met passie, plezier en toewijding en gaan voor kwaliteit. DWG staat voor heldere taakverdelingen, een goede teamsfeer en moedigt aan tot creativiteit en persoonlijke ontwikkeling.