NAP is een netwerk van bedrijven in de procesindustrie en stelt zich tot doel de waardeketen, bestaande uit plant owners, ingenieursbureaus en toeleveranciers, te versterken.

Over CANCELEN

CANCELEN

NAP contactbijeenkomst 20 mei van 16.30- 20.00 uur

''Met NAP op Stap''

Geachte NAP deelnemer, 

Met het organiseren van het outdoor event "Met NAP op Stap” hebben we geprobeerd te anticiperen op maatregelen met betrekking tot COVID-19. Helaas en tot onze grote spijt moeten we concluderen dat de versoepeling van de COVID-19 maatregelen nog niet voldoende is om op een verantwoorde wijze een outdoor NAP event te organiseren. Daarom moeten we deze activiteit helaas afzeggen.

Zodra de ontwikkeling van COVID-19 en de richtlijnen van de overheid het toelaten, zullen we een nieuwe activiteit organiseren om elkaar weer te kunnen ontmoeten.

We kijken er naar uit u gauw weer te mogen begroeten.

*************************************************************************************************************************************************************************************************

NAP contactbijeenkomst 20 mei van 16.30- 20.00 uur

''Met NAP op Stap''

Geachte NAP deelnemer,

NAP wil op 20 mei een contactbijeenkomst organiseren "Met NAP op Stap": een buiten wandelactiviteit.

Door deze vorm van bijeenkomen te kiezen, hopen we de kans te vergroten dat we weer fysiek bij elkaar kunnen komen. Natuurlijk zal dat onder de randvoorwaarden zijn, die door de overheid gesteld worden. Zoals u dat van ons gewend bent, zullen we ons 100% voor deze randvoorwaarden inzetten. De omstandigheden kunnen er voor zorgen dat we onze plannen aan moeten passen. Dat kan ook inhouden dat we de bijeenkomst tot maximaal 2 dagen voor de meeting moeten cancellen.

Van 16.30 tot 17.00 uur zullen we u verwelkomen met een drankje. De activiteit zal starten om 17.00 uur en duren tot 20.00 uur vanuit locatie De Soester Duinen (Soesterbergsestraat 188). Hierbij wordt tevens gezorgd voor een hapje en drankje.

Kosten €102,- exclusief btw.

Programma 16.30 - 20.00 uur 

  • Welkom
  • Start en introductie door NAP voorzitter Frank van Ewijk
  • NAP wandeling en netwerken (in kleine groepjes van 3 of 4 personen) 
  • Een hapje en een drankje buiten op het terras (rekening houdend met 1,5 meter)
  • Afsluiten "Met NAP op Stap" door Frank van Ewijk

U kunt zich hier opgeven voor deze activiteit. Dat helpt ons om de bijeenkomst te organiseren.

We kijken er naar uit u te mogen begroeten bij de NAP wandeling.

Register

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Close