NAP is een netwerk van bedrijven in de procesindustrie en stelt zich tot doel de waardeketen, bestaande uit plant owners, ingenieursbureaus en toeleveranciers, te versterken.

NAP Energy Transition Award 2020

NAP ENERGY TRANSITION AWARD 2020

We willen naar een schone, veilige en welvarende toekomst. NAP hecht, als vertegenwoordiger van de procesindustrie in Nederland, dan ook grote waarde aan het leveren van een bijdrage aan de energietransitie. Om de energietransitie binnen de procesindustrie en daaraan gelieerde bedrijven te stimuleren neemt NAP het initiatief tot de organisatie en een jaarlijkse uitreiking van de NAP Energy Transition Award.
Deze Award heeft als doel goede initiatieven (en met name de initiatiefnemer) te belonen. De Award wordt uitgereikt tijdens de NAP Jubileumbijeenkomst op 14 mei 2020 te Noordwijk. 

Inschrijving nu geopend!

Voor de NAP Energy Transition Award 2020 zijn we op zoek naar praktische oplossingen die de energietransitie versnellen. Werk jij binnen de procesindustrie aan duurzame, innovatieve en praktische oplossingen? Schrijf je in vóór 15 maart 2020 voor de NAP Energy Transition Award verkiezing! 

Wat kan je winnen?

Als je wint, krijg je naast een mooie plaquette, de NAP Energy Transition Award 2020, toegang en exposure binnen het NAP Process Industry Network. Verder promoten wij jouw oplossing via de NAP-socialmediakanalen door middel van een artikel en een video.

Vakjury

Alle inzendingen worden beoordeeld door een vakkundige jury. De jury bestaat uit deelnemers van bij NAP aangesloten bedrijven, academici, TO2’s en de overheid. 

Beoordelingscriteria

De jury beoordeelt op basis van vier criteria:

(1) het innovatieve karakter;
(2) de impact op de energietransitie;
(3) de toepasbaarheid / levensvatbaarheid van de oplossing, inclusief de business case;
(4) de impact op de keten. 

Inzenden

Hoe je je inzending moet aanleveren? Download dit document voor de richtlijnen.

Deadline

Inzendingen voor de NAP Energy Transition Award dienen te worden aangeleverd vóór 15 maart 2020 bij het secretariaat van de NAP via info@napnetwerk.nl

NAP draagt bij aan de versterking van de totale keten in technologisch, organisatorisch en maatschappelijk opzicht.

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de NAP, schrijft u zich hier dan in!

Blijf op de hoogte!

Volg ons op LinkedIn en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en bijeenkomsten.

Volg ons

Close