NAP Process Industry Network

  1. Login
  2. Contact
  3. Google translate

NAP Young Professionals bezoeken Shell

Op 17 november jl. zijn de NAP Young Professionals wederom samengekomen voor het laatste evenement van 2017; ditmaal bij het Shell Technology Center Amsterdam. In lijn met voorgaand event en het meerjarenplan van de NAP YP, lag de focus van deze bijeenkomst op persoonlijke ontwikkeling – het gekozen thema was beïnvloedings stijlen en technieken.

Het middagprogramma werd volledig verzorgd door Bureau Zuidema, een bedrijf die zich specialiseert in het verzorgen van trainingen in invloedvaardigheden en positief beïnvloeden. In een interactieve sessie van ruim 3 uur heeft Bureau Zuidema de groep een inzicht gegeven in verscheidene invloedstijlen, technieken en voorkeuren. Middels interactieve oefeningen, vragen en een korte test heeft Bureau Zuidema de NAP YP leden inzicht gegeven in persoonlijke voorkeuren, valkuilen en zo interessante stof tot nadenken gegeven om jezelf verder persoonlijk te ontwikkelen op het gebied van positief beïnvloeden.

Na het formele programma is er door het NAP YP bestuur een propositie gedaan voor ‘buddyschap’ binnen de NAP YP groep als ook senior-junior coaching binnen NAP voor verdere persoonlijke ontwikkeling. Als NAP YP kunnen we zowel van elkaar als van de senioren binnen de NAP veel leren, een mogelijkheid die we als NAP YP graag willen benutten voor diegenen die hierin geinteresseerd zijn.

Naast persoonlijke en professionele ontwikkeling, is ook netwerken een belangrijk aspect van de NAP YP groep. Om deze reden heeft er een uitgebreide netwerkborrel plaatsgevonden in café THT in Amsterdam – de oud kantine van het Shell kantoor – aansluitend op het dagprogramma, waar onder het genot van een drankje nagepraat en geintegreerd kon worden.

Tot slot is het, wederom succesvolle, evenement afgesloten met een diner op dezelfde locatie.

Maarten Smit