NAP Process Industry Network

  1. Login
  2. Contact
  3. Google translate
Uitnodiging 5-daagse cursus "Management of Engineering Projects 2021"

Uitnodiging 5-daagse cursus "Management of Engineering Projects 2021"

4 december 2020

Op vrijdag 28 mei 2021 start prof. dr. Hans Bakker weer met zijn cursus 'Management of Engineering Projects' aan TU Delft. Dit is een intensieve 5-daagse cursus voor jonge ingenieurs van de deelnemende bedrijven. Deze zeer gewaardeerde Engelstalige cursus wordt gegeven op vijf opvolgende vrijdagen in mei en juni. De cursus is bedoeld voor ingenieurs op HBO en WO niveau met maximaal 7 jaar projectervaring in de procesindustrie, energie- en/of infrasector.

Deze unieke cursus biedt jonge ingenieurs de mogelijkheid om op een interactieve manier de kneepjes van het vak te leren. Hans Bakker en z'n team, aangevuld met gastdocenten uit de praktijk, nemen de deelnemers mee door alle fasen en aspecten van een project en laten hen de opgedane kennis toepassen in een aansprekende casestudy. Het boek van Hans Bakker "Management of Engineering Projects - People are Key" dient als leidraad bij de cursus en is inbegrepen bij het cursusmateriaal. Aangezien het een intensieve cursus is, wordt de cursisten gevraagd om naast de vrijdag ook nog eens ongeveer 8 uur per week aan zelfstudie te besteden, zodat het maximale uit de beschikbare tijd gehaald kan worden.

In de flyer die als bijlage is toegevoegd treft u nadere informatie aan. De inhoud van deze 5-daagse cursus is afgestemd met het Industrial Users Panel, waarin bedrijven die de Leerstoel sponsoren zijn aangesloten. Sponsoren van de Leerstoel kunnen gratis 2 jonge ingenieurs afvaardigen. 

In 2021 kunnen ook niet-sponsoren aan de cursus deelnemen. De kosten voor deelname zijn voor NAP deelnemers € 2.425,00 (exclusief BTW) en voor niet NAP deelnemers € 2.825,00 (exclusief BTW).

De cursusdata in 2021 zijn als volgt (telkens op vrijdag, locatie TU Delft): 28 mei, 4, 11, 18 en 25 juni 2021.

Aanmelden kan tot en met 14 mei 2021 via het aanmeldformulier.

Voor meer informatie kunt u de flyer bekijken.


Terug naar het overzicht >>