Eindejaars woord van de voorzitter

Eindejaars woord van de voorzitter

19 december 2016 by Communicatie 0 comments

Het jaar 2016 zit er bijna weer op. Voor velen van ons die werkzaam zijn in de proces industrie een jaar dat gekenmerkt werd door lage olieprijzen en als gevolg daarvan in veel bedrijven bezuinigingen en personeelsreducties.

kerst

Toeleveranciers, Engineering contractors en owners companies zitten vaak in verschillende fases van de economische cyclus, en sommige bedrijven zullen ook profiteren van de aantrekkende algemene economie; in alle gevallen is de komende kerstperiode een mooie tijd om even te reflecteren en vooruit te kijken. Is mijn bedrijf al voldoende ingesteld op de aankomende energietransitie? Wat gaat de Brexit en de nieuwe Amerikaanse politiek voor ons betekenen? In hoeverre zijn we voorbereid op een wereld waar big data steeds belangrijker wordt? Gaat de procesindustrie weer aantrekken nu een aantal OPEC landen het af en toe met elkaar eens lijkt te zijn? Allemaal vragen om eens onder de kerstboom te overdenken als u net als ik een paar dagen afstand probeert te nemen.

Ook voor NAP was 2016 een dynamisch jaar, met een nieuwe directeur en een nieuwe voorzitter. Maar gelukkig wel met een grote groep enthousiaste leden die ervoor zorgen dat onze bijeenkomsten en werkgroepen iedere keer druk bezet zijn. Hopelijk zie ik u ook in het komende jaar met veel nieuwe energie terug bij NAP.

Ik wens u een prettige kerst en een gezond 2017!

 

Frank van Ewijk, voorzitter NAP

Comments

Leave a comment!

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd
Close