Nieuw boek: 'Projects and People - Mastering Success'! Bestel nu voor scherp tarief!!

Nieuw boek: 'Projects and People - Mastering Success'! Bestel nu voor scherp tarief!!

10 september 2018 by Communicatie 0 comments

Op 13 september a.s. zal het NAP boek ‘Projects and People – Mastering Success’ gelanceerd worden tijdens de NAP contactbijeenkomst. 

Cover P_P

NAP professor Hans Bakker en voormalig NAP directeur Jaap de Kleijn hebben met 24 co-auteurs een indrukwekkende prestatie geleverd met de realisatie van het boek " Projects and People - Mastering Success". Dit nieuwe, tweede boek, bestaat uit een vijftiental Capita Selecta, die een verdieping bieden op een aantal onderwerpen die in het onderzoek als belangrijk voor de project prestaties zijn onderkend. Een aantal unieke onderwerpen die tot een meer succesvolle uitvoering van een project kunnen leiden. Als u alles toepast, heeft u de noodzakelijke voorwaarden voor succes in ieder geval gevolgd.

Tot en met 13 september a.s. is het mogelijk om het boek te bestellen tegen een scherpe voorintekenprijs van € 55,00 per stuk (exclusief BTW en verzendkosten). Dit unieke boek is zeer interessant voor o.a. project engineers/managers binnen uw bedrijf. U kunt het boek tot 13 september ook kopen in combinatie met het boek ‘Management of Engineering Projects - People are Key’. Voor deze combinatie betaalt u tot 13 september € 105,00  (exclusief BTW en verzendkosten).
 
Door een mail te sturen naar: info@napnetwerk.nl kunt u intekenen en profiteren van de aantrekkelijke korting op de aanschafprijs van dit boek (normale tarieven: € 59,50 voor NAP deelnemers, € 69,50 voor niet-NAP deelnemers en € 49,50 voor studenten). 

Bij de contactbijeenkomst op 13 september kunt u het boek ook aanschaffen tegen een voorintekenprijs. Op 13 september zal professor Bakker na de contactbijeenkomst het boek voor u signeren. Heeft u zich nog niet opgegeven voor de contactbijeenkomst? Dat kan nog via info@napnetwerk.nl.

Bekijk hier de flyer van het boek.

Comments

Leave a comment!

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd
Close