Young Professionals

NAP is een netwerk van bedrijven in de procesindustrie en stelt zich tot doel de waardeketen, bestaande uit plant owners, ingenieursbureaus en toeleveranciers, te versterken.

'NAP Young Professionals' (NAP YP) is de nieuwste community binnen NAP. In het voorjaar van 2016 is deze groep officieel van start gegaan. Dit ketenbrede platform voor jonge ingenieurs en junior managers uit de procesindustrie biedt de mogelijkheid om ervaringen te delen, persoonlijke vaardigheden en soft skills te ontwikkelen en een netwerk op te bouwen. Activiteiten bestaan onder andere uit interactieve workshops, bedrijfsbezoeken, intervisie en het leren van early adaptors en senior managers uit de keten.

Het charter van NAP YP kunt u hier downloaden.

sigs-YoungProfessionals-rescale

20160826_161841

Over NAP YP

Het centrale thema voor NAP Young Professionals is:

 “Ontwikkel je als Persoon, Professional en Participant in de keten” (3 P's).

Het is de missie van NAP YP om jonge ingenieurs en junior management versneld in te voeren in de procesindustrieketen en in het NAP netwerk. NAP YP vormt een interactief platform met leeftijd- en carrièregenoten uit de keten om zichzelf op persoonlijk en professioneel vlak te kunnen ontwikkelen. Het is een platform waar je ideeën en dilemma's kunt delen, nieuwe inzichten op kunt doen - bijv. de drivers in onze procesindustrie leren begrijpen - en je netwerk in de keten op kunt bouwen.

Aan de hand van de output van de eerste brainstorm begin 2016 is er een Roadmap samengesteld waar we als groep over 5 jaar willen staan. De roadmap laat zien wat voor een type activiteiten we willen doen per jaar, waarbij er steeds een grotere focus op ontwikkeling en samenwerking komt onderling en met de NAP. 

Initieel zal er worden gericht op onderlinge integratie (informeel) en kennismaking met bedrijven binnen de NAP YP (iets formeler). Na het eerste jaar zal er meer worden gericht op persoonlijke ontwikkeling door middel van buddy’s (NAP YP onderling) en coaches (NAP Senioren).

Kennis / Vakgebied

NAP YP staat open voor jonge ingenieurs en junior management – tussen 25 en 35 jaar – van aan NAP deelnemende bedrijven. De deelnemer is nieuwsgierig, heeft een hoge groei-potentie en is communicatief vaardig.

Mensen uit alle disciplines zijn welkom om zich aan te sluiten: production engineers, (assistant)  plant managers, discipline engineers, project engineers, (junior) project managers, business development engineers, product development engineers, onderzoekers, procestechnologen, contracting&procurement, consultants, enzovoort.

NAP bijeenkomst Young Professionals17maart2016

Contact

Voor meer informatie over NAP YP kunt u contact opnemen met voorzitter Maarten Buscher (ABB), of Bureau NAP. Telefoonnummer Bureau NAP: 033 - 247 34 54. 

Het bestuur van NAP YP wordt gecompleteerd door Dorien de Ridder (RHDHV) en Stan Hellebrand (Brand Energy), als algemene commissieleden.

De groep wordt begeleid door Henny Bouwmeester (Invert Robotics) en Henk Bellinga (Advitec).

De volgende bedrijven nemen deel aan NAP YP:

ABB

FrieslandCampina

RHDHV

Brand Energy & Infrastructure Services

Huntsman

Shell

Conet

IAS

Stork

Croonwolter&Dros

Jacobs

Tata Steel

DSM

KH-engineering

TNO

Fluor

Klip

 

NAP bijeenkomst Young Professionals Utrecht 17 maart 2016 EDF 08   NAP bijeenkomst Young Professionals Utrecht 17 maart 2016 EDF 23    NAP bijeenkomst Young Professionals Utrecht 17 maart 2016 EDF 42

NAP draagt bij aan de versterking van de totale keten in technologisch, organisatorisch en maatschappelijk opzicht.

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de NAP, schrijft u zich hier dan in!

Blijf op de hoogte!

Volg ons op LinkedIn en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en bijeenkomsten.

Volg ons

Close