Workshops

NAP is een netwerk van bedrijven in de procesindustrie en stelt zich tot doel de waardeketen, bestaande uit plant owners, ingenieursbureaus en toeleveranciers, te versterken.

Workshops

Vanuit verschillende Special Interest Groups (SIG's) / werkgroepen en vanuit diverse perspectieven worden er binnen NAP regelmatig workshops georganiseerd. Het faciliteren van workshops is één van de manieren waarop NAP haar primaire doelstelling - bevordering van samenwerking binnen de keten in de Nederlandse procesindustrie - beoogt te realiseren.

Alhoewel de onderwerpen zeer divers kunnen zijn, vormt deze ketensamenwerking de rode draad bij alle NAP workshops. Daarnaast draagt NAP als organisatie ook bij aan (externe) workshops, al dan niet in samenwerking met partners uit de keten.

Nadere informatie is terug te vinden op de activiteitenkalender of op de werkgroep-pagina's op deze site. Zo vindt er regelmatig een Studium Generale plaats; ook verzorgt de SIG Sustainability masterclasses en workshops rondom het thema Duurzaamheid.

NAP draagt bij aan de versterking van de totale keten in technologisch, organisatorisch en maatschappelijk opzicht.

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de NAP, schrijft u zich hier dan in!

Blijf op de hoogte!

Volg ons op LinkedIn en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en bijeenkomsten.

Volg ons

Close