NAP Young Professionals zoekt nieuwe leden!

NAP Young Professionals zoekt nieuwe leden!

24 november 2017 by Communicatie 0 comments

Zoals bekend, is NAP in 2016 gestart met NAP Young Professionals, met als doel om jonge deelnemers een interactief platform te bieden met leeftijd & carrièregenoten uit de keten, om zichzelf op persoonlijk, professioneel vlak en als participant in de keten te kunnen ontwikkelen.

NAP bijeenkomst Young Professionals Utrecht 17 maart 2016 EDF 08

Na de succesvolle start zijn de NAP Young Professionals voortvarend van start gegaan en hebben zij bezoeken gebracht aan RDM, Kooiman Apparatenbouw, ECN, Tata Steel, FrieslandCampina, RHDHV en Shell Technology Center Amsterdam.

Er zijn minimaal 4 bijeenkomsten per jaar, op locatie, met aansluitend een borrel en maaltijd. Elke bijeenkomst heeft een ander thema en karakter. Meer informatie is te vinden op NAP Young Professionals.

NAP Young Professionals bestaat uit 18 enthousiaste leden en er is op dit moment ruimte om een aantal nieuwe leden toe te laten. Deel kunnen nemen jonge ingenieurs en junior management van NAP bedrijven (o.a. uit management traineeprogramma’s), in de leeftijd van 25-35 jaar, die leergierig en ambitieus zijn.

Mocht u zich willen aanmelden voor NAP Young Professionals, dan horen we het graag. Hierbij willen wij u verzoeken om deze mail binnen uw bedrijf door te sturen aan potentiële kandidaten. Aanmelden kan via info@napnetwerk.nl.

Comments

Leave a comment!

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd
Close