Eindejaarswoord van de voorzitter

Eindejaarswoord van de voorzitter

20 december 2017 by Communicatie 0 comments

Het jaar 2017 loopt weer ten einde, tijd dus om even terug te kijken. Voor veel bedrijven in de procesindustrie was het afgelopen jaar niet gemakkelijk, maar toonde wel de tekenen van een economisch herstel.

Afbeelding voor eindejaarswoord

De stand van de economie heeft niet veel invloed op de NAP activiteiten gehad, het was voor ons een stabiel jaar met een constant aantal leden en actieve deelnemers. De contact-bijeenkomsten werden als vanouds goed bezocht en ook de special interest groups waren weer zeer actief. Voor een uitgebreid overzicht van de activiteiten van het afgelopen jaar verwijs ik u graag naar het jaarverslag dat begin volgend jaar zal verschijnen.

Het bestuur heeft een evaluatie gemaakt van de bestaande activiteiten en was daarover tevreden. Wel is er gekozen om in de komende tijd een meer focus te leggen op een aantal specifieke thema’s. We denken hierbij aan de energietransitie, digitalisering, ketenefficiency en veiligheid. Natuurlijk willen we daarnaast ook de kern van NAP, het bijeenbrengen van bedrijven en stimuleren van persoonlijke contacten, voortzetten en uitbreiden.

Laten we allen hopen dat het herstel in onze industrie doorzet en dat we komende jaar weer volop vooruit kunnen kijken om samen de toekomst van een duurzame proces industrie vorm te geven. Op 8 februari hopen we hier een start mee te maken met de eerste bijeenkomst van het nieuwe jaar met als thema ‘strategie voor de toekomst’.

Ik wens u een prettige kerst en een gezond 2018!

Frank van Ewijk

Voorzitter NAP

Comments

Leave a comment!

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd
Close