Project Management Congres 2019

Project Management Congres 2019

8 februari 2019 by Communicatie 0 comments

Op 11 en 12 april 2019 organiseert de TU Delft (6 samenwerkende faculteiten) in samenwerking met PMI Dutch Chapter een project management congres met als titel “PM 3.0: Adapt or Die”.

PM Congress

De nadruk in dit tweedaagse congres ligt op de ontmoeting tussen research en praktijk. Om dit te bewerkstelligen is het programma opgezet rond 6 thema’s.

Thema’s waarmee in de nabije toekomst mogelijk het verschil gemaakt kan worden in de project prestaties. De thema’s zijn: 1) adaptief management, 2) leiderschap, 3) vroege integratie, 4) collaboratie, 5) onderwijs/leren en 6) verder dan project management. Rond deze thema’s is een gevarieerd programma opgezet waar iedereen uit wetenschap en praktijk de onderwerpen van interesse tot zich kan nemen op een uitdagende wijze. De gekozen vormen zijn presentaties, workshops, een wereld cafés, posters, ronde tafel discussies, paneldiscussies. In alle variëteiten zullen steeds de academische en de praktische kant belicht worden, zelfs in de keynote presentaties zullen industrie en academie samen optreden.

Op de website www.pmcongress2019.org kunt u het gedetailleerde programma vinden en alle praktische aspecten daaromheen. Als u zich voor 28 februari 2019 registreert ontvangt u een aantrekkelijke korting. We kijken uit naar een grote deelname vanuit de proces industrie, daar waar het voor Delft allemaal begon.

Namens de organisatie,

Prof. Dr. Hans L.M. Bakker, voorzitte

Comments

Leave a comment!

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd
Close